Uw auto laten wrappen voor- en nadelen

Er zijn veel verschillende redenen voor het wrappen van een auto. De meeste mensen die hun auto laten wrappen zijn echte autoliefhebbers. Zij zien hun auto niet als alleeneen vervoersmiddel om van A naar B te komen; het is een verlengde van zijn of haar persoonlijkheid en een hobby! Het wrappen van een auto opent de deur naar eindeloos veel mogelijkheden om jouw auto uniek te maken. Het kan een nieuwe kleur zijn of zelfs een volledig digitaal ontwerp.

Maar naast het uniek maken van een auto zijn er nog een aantal belangrijke voordelen:

  • Het is niet altijd verstandig om een auto te kopen in de kleur die u het mooist vindt. Stel u heeft een auto gekocht met felgroene lak. U bent op het punt aangekomen dat uw geliefde auto vervangen gaat worden. Dan is het vaak moeilijk om een koper te vinden die de felgroene kleur even mooi vindt als uzelf. Met een auto auto wrap is dit te voorkomen. Hierbij koopt u een auto in een neutrale kleur, wat vaak ook goedkoper is, wrapped deze in een van de duizenden kleuren naar keuze. En op het moment van verkoop is de wrap eenvoudig te verwijderen en zult u sneller een koper vinden. Ook wanneer u de auto niet wilt verkopen maar wilt inruilen, krijgt u voor een auto in een neutrale kleur vaak een hogere inruilwaarde dan een auto in een felle kleur.
  • Daarnaast wrappen we ook vaak occasions. Als u bijvoorbeeld de perfecte occasion gevonden hebt, met een goede kilometerstand, prijs en alle eigenschappen die u graag wilt hebben maar u enkel de kleur niet mooi vindt, hoeft u zich niet ervan te weerhouden om de occasion toch te kopen; u kunt het laten gewoon laten wrappen in de kleur die u mooi vindt.
  • Bescherming. De folie van een wrap biedt ook bescherming aan uw kostbare lak. Het herstellen van steenschade of kleine krasjes komt vaak met een hoog prijskaartje. Dankzij de extra laag van een wrap wordt deze lak beschermt tegen deze vervelende schades.
  • Goedkoper dan spuiten. Het wrappen van een auto is aanzienlijk goedkoper dan het opnieuw laten spuiten van een auto. Daarbij is een wrap ook weer te verwijderen en nieuwe lak natuurlijk niet.
  • Niet permanent. Garantie, merk, staat, kleur, garantie 3-5 jaar, wrap niet permanent
  • Eigen ontwerp. De mogelijkheden met een auto wrap zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om een geheel grafisch ontwerp te laten maken door een van onze ontwerpers en dit te laten wrappen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een zakelijke auto? Neem dan contact met ons op via (link).
  • Wilt u uw auto nog beter beschermen? Dan bieden wij een PPF/PPS behandeling aan, (link)

Nadelen

  • Extra investering. Het wrappen van een auto kost nou eenmaal geld. Daarbij moet wel gezegd worden, het is een investering die jouw auto omtovert tot jouw droomauto!
  • Wrap enkel zo goed als de lak van de auto! Niet in plaats van de lak, het is een toevoeging aan de auto.
  • Wassen. Het wassen van de auto d.m.v. een wasstraat wordt sterk afgeraden.

Meer artikelen

Uncategorized

XCW GLOBAL

XCW Global TEAM XCW verlegd haar grenzen! Het grote nieuws is er uit, in 2021 lanceert XCW haar XCW Global Collective. Het is een spannende

Lezen »
Audi R8 V10 plus chromeflow satin chrome fading to blue, wrapped by TEAM XCW
Unique projects

Audi R8 V10+ Chromeflow

Audi R8 V10+ Chromeflow  Wauw! Dit project was toch wel heel gaaf om te mogen doen. Een project dat begon met een speelgoed auto. Voor

Lezen »
video

Video

Ferrari 812 Superfast   <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UU-V0nPqrzg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Lezen »