Paint protection

Tegen weer, wind en steenslag

Binnen het Paint Protection programma van XCW heeft u twee mogelijkheden. 

Als eerste: Paint Protection Folie  is een speciaal ontworpen folie dat een beschermlaag vormt voor uw kostbare lak. Wij begrijpen goed dat u speciaal een bepaalde lak heeft gekozen bij de aankoop van uw auto en daarom is het belangrijk om deze goed te beschermen. Met PPF wordt uw lak beschermt tegen steenslag en krassen. De folie is 100% transparant en zeer stevig, hierdoor wordt de folie in voorgesneden stukken nat aangebracht op de auto. Daarbij is de folie zelf herstellend in de zon en zal het voor een lange tijd meegaan. Tevens zijn wij gecertificeerd installateur van XPELL.

Onze voorkeur gaat uit naar Paint Protection Spray. Dankzij het feit dat dit een spray is kan de beschermlaag in zijn volledigheid worden aangebracht. Alle eigenschappen en resultaten zijn gelijk aan PPF, enkel de techniek verschilt. 

waarom paint protection

Een PPF behandeling is voor de echte autoliefhebber. Het is een kostbaar product, maar als u veel kilometers rijdt en gehecht bent aan uw lak dan is dit een must voor elke autoliefhebber. U moet het zien als een Protection Investment om ervoor te zorgen dat uw auto zijn waarde behoudt. Steenslag is nagenoeg niet te voorkomen, maar wel te beschermen en ook tegen andere rondvliegende objecten. Dankzij de 100% transparantie heeft de folie geen invloed op uw lak en zal de originele kleur volledig worden behouden. 

de voordelen

wist je dat?

Enorm veel supercars een Paint Protection behandeling hebben gehad?

&

Het de waarde van uw auto behoudt of verhoogt!