Audi R8 V10+ Chromeflow

Audi R8 V10+ Chromeflow 

Audi R8 V10 plus chromeflow satin chrome fading to blue, wrapped by TEAM XCW

Wauw! Dit project was toch wel heel gaaf om te mogen doen. Een project dat begon met een speelgoed auto. Voor een bijzondere klant met een bijzondere wens hebben we deze custom Audi R8 V10+ Chromeflow ontworpen en gewrapped.

Hoe is de wrap gemaakt?

De wrap bestaat uit een onderlaag van Satin Chrome. De auto werd volledig gewrapped in deze kleur om als basis te dienen voor wat nog zou komen. En de volgende stap was ook een hele bijzondere. Onze designer The Composer heeft een op maat gemaakte blauwe fade ontworpen. Zo liep transparant over tot een diep blauw, zo werd de voorkant van de auto Satin Chrome en de achterkant blauw. 

Om het af te maken hebben we nog wat kleine details toegevoegd om de auto helemaal af te maken. Zo hebben we de remklauwen in dezelfde blauwe kleur gespoten en de logo’s en badges ook gewrapped.  

Ook een E-Scooter?!

Het verhaal is nog niet klaar, want XCW is ook trots partner van E-Scooter. Een bedrijf dat unieke elektrische scooters maakt en tijdens een bezoek viel het oog van de klant op deze scooters. U wenst en wij maken het waar, dus natuurlijk kreeg deze gloednieuwe E-Scooter een echte XCW behandeling. We hebben de scooter in hetzelfde chromeflow ontwerp gewrapped en een nieuw handgemaakt zadel laten maken bij [partner]. Het resultaat is echt verbluffend en wij zijn net zo blij als de klant!

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem dan snel contact met ons op, onze medewerkers staan voor je klaar.

Meer artikelen

Uncategorized

XCW GLOBAL

XCW Global TEAM XCW verlegd haar grenzen! Het grote nieuws is er uit, in 2021 lanceert XCW haar XCW Global Collective. Het is een spannende

Lezen »
video

Video

Ferrari 812 Superfast   <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UU-V0nPqrzg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Lezen »